Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Tinazzi

Cabernet Trevenezie DOP BIO - Franguèl

Deze biologische Cabernet Sauvignon uit Noord Italië is een soepele elegante rode wijn. Fraai rood fruit en met slechts 12% alcohol
€9,95

Mormoraia

Neitea Toscana Rosso Sangiovese IGT Organic

Prachtige rijke volle rode wijn met veel elegantie. Gemaakt van de beste Sangiovese druiven die uiterst populair zijn in Toscane . De Neitea is een bi
€43,95
Pagina 3 van 3